The Imperial Blog

27.11.2004., subota

Razne male igrice za razonodu

Ne, ovo što ću vam reći sada nije popis flash igrica od 200-500 MB koje možete skinuti s Interneta i zaigrati, nego upozorenje o tome.
Dakle, poootpuno sam siguran da ste surfajući Internetom naišli na nešto toga tipa. Ako se ne varam, i isprobali ste tako nešto i ispale su vam oči od buljenja u računalo dok niste postigli milijardu bodova ili nešto slično.
To je zbilja zgodno za igrati, a ja na računalu imam dvije igrice, "Udri majmuna" i "bacanje pingvina". Ako niste malo mućnuli glavom, niste zapazili da u tim igricama zapravo nema komandi. Računalo samo slučajnim brojem ili vi pomakom miša određujete kakav će biti ukupan ishod. Na primjer, u Djeda Mraz-varijanti, dostupnoj na CD-u časopisa Entera, u gornjem vam kutu piše samo STYLE i POWER i nekakve kazaljke. Dakle, ishod igre je određen još prije početka!
Ta kategorija igara spada u promidžbene svrhe, napravljena da privuče ljude da troše vrijeme na Internetu. To su igre na sreću.
Zamislite da dođete u jednu kockarnicu. Svjetla blješte oko vas dok vi krećete trkom prema jednorukim džekovima. Ubacite novac i potegnete ručice, a rezultati se vide kroz proreze na automatu. Vi to ponovite. I ponovite. I ponovite. Ne bi li vam dosadilo buljiti stalno u to?
Iz tog razloga ja radije igra Santa Claus In Trouble ili Icy Tower.
- 21:58 - Komentari (0) - Ispiši - #

<< Arhiva >>